مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

دروغ گفتن در زنان شايد از نظر همسرشان خيانت و از نظر خانواده‌شان خارج شدن از چهارچوب اخلاقي باشد. اما آيا مي‌توان دروغگويي خانم‌ها را تنها به اين دو دليل خلاصه كرد؟ در جواب بايد گفت خير، زنان نيز مانند مردان به دلايل مختلفي ممكن است به همسرشان دروغ بگويند، اما اگر اين مساله براي او عادت شده و يا به رابطه‌تان آسيب مي‌زند، بهتر است به دنبال راهي براي تغيير اوضاع باشيد، چرا كه ادامه اين روند عواقب جبران ناپذيري خواهد داشت. در ادامه علت دروغگويي زنان و راه هاي مقابله با آن را توضيح داده‌ايم.

منبع: دروغ گفتن در زنان

مفهوم و كاربرد دروغ

دروغ به گفتن عكس حقيقت گفته مي‌شود و در واقع شخص دروغگو چيزي را تعريف مي‌كند كه اصل ماجرا نيست. ممكن است دروغ گفتن علاوه بر كلام و نوشتار در رفتار وي نيز پديد آيد. اصلي ترين كاركرد دروغ، منحرف كردن مخاطب است. بنابراين زماني كه انسان قصد منحرف كردن شخصي را داشته باشد، متوسل به دروغ مي‌شود و فرقي نمي‌كند كه آن دروغ براي فريب طرف مقابل، شوخي و يا از سر مصلحت گفته شده باشد.

علل دروغ گفتن در زنان

زنان به دلايل متعددي دروغ مي‌گويند كه برخي از آن‌ها را در ادامه آورده ايم. توجه داشته باشيد كه دروغ گفتن در زنان مساله اي جنسيتي نيست. اما با توجه به موقعيت و جايگاه زنان علل دروغ گفتن در زنان داراي تفاوت هايي خواهد بود.

1️⃣ رها شدن از قضاوت ديگران

برخي از زنان سعي دارند با مخفي نگه داشتن بخشي از حقايق گذشته خود و با روي آوري به دروغ گفتن، از واقعيت‌هاي زندگي خود فرار كنند و مورد قضاوت ديگران قرارنگيرند. اين قضاوت از سوي ديگران سبب ترس زنان و شروع به دروغ گفتن در آنان مي‌شود.

2️⃣ علل دروغ گفتن در زنان | زنان دوست دارند فرد خوبي به نظر برسند

زنان دوست ندارند كه در نگاه ديگران بد به نظر برسند يا اينكه فكر بدي درمورد آن‌ها شود. به همين جهت برخي از زنان براي خوب نشان دادن شخصيت خود دروغ مي‌گويند تا طرف مقابلشان تصور خوبي از وي داشته باشد.

3️⃣ حفظ فاصله با افرادي كه در زندگي آن‌ها دخالت مي‌كنند

برخي از زنان براي حفظ حريم خصوصي خود و اينكه شخصي را به دليل پرسيدن سوالات كنجكاوانه‌اش از خود دور كنند، دروغ مي‌گويند زيرا پاسخ دادن به آن‌ها ناراحتشان مي‌كند. از طرفي هم اگر قصد راست گفتن داشته باشند، ممكن است سوالات ديگري پرسيده شود بنابراين براي ادامه پيدا نكردن سوالات ترجيح مي‎دهند دروغ بگويند.

4️⃣ دروغ گفتن در زنان | براي امتحان كردن فرد مقابل

حتمال دارد كه زنان براي امتحان كردن طرف مقابلشان شروع به دروغ گفتن كنند. ممكن است آن‌ها  داستان يا موضوعي را به دروغ براي شما توضيح دهند و منتظر واكنش‌تان شوند. در واقع قصد زنان از اين كار، اين است كه بدانند طرف مقابلشان چقدر او را دوست دارد.

5️⃣ نگران نكردن ديگران

زنان افراد احساساتي هستند و از اين جهت ديگران برايشان مهم هستند و اگر بدانند بازگو كردن حقيقت باعث ناراحتي و رنجش طرف مقابلشان مي‌شود، آن را پنهان كرده و شروع به دروغ گفتن مي‌كنند. بنابراين گاهي اوقات و در شرايط سخت براي اينكه طرف مقابلشان نگران نشود دروغ مي‌گويند.

6️⃣ حفظ قدرت و نفوذشان بر ديگران

زنان به داشتن قدرت علاقه مند هستند و به همين جهت ممكن است براي رسيدن به قدرت دروغ بگويند. آن‌ها براي اينكه قدرت و نفوذ خودشان را حفظ نمايند دست به دروغ گفتن مي‌زنند.

7️⃣ دروغ گفتن در زنان | عدم اعتماد

اصولا خانم‌ها به آساني نمي‌توانند به ديگران اطمينان كنند. به خصوص اگر طرف آن‌ها جنس مخالف باشد براي مخفي نگه داشتن هويت واقعي‌شان دروغ مي‌گويند. زماني كه زنان كاملا به طرف مقابلشان اعتماد كنند ديگر دروغي از آنان نخواهيد شنيد. در واقع با اين كار نمي خواهند طرف مقابلشان در صورت جدايي اطلاعاتي از آن ها داشته باشد.

8️⃣ ممانعت از دعوا و مشاجره

برخي زنان براي اينكه مانع از مشاجره و دعواي احتمالي شوند دروغ مي‌گويند. در حقيقت اگر بفهمند گفتن اتفاقي كه رخ داده و بازگو كردن آن منجر به بحث و مشاجره مي‌شود، حقيقت را نگفته و دروغ گفتن را آغاز مي‌كنند.

9️⃣ علل دروغ گفتن در زنان | براي انجام فعاليت هاي مورد علاقه

برخي از خانواده‌ها براي دخترانشان ايجاد محدوديت كرده و مانع از انجام كارهايي مي‌شوند كه دلخواه آن‌ها است. از اين رو وقتي دختران و زنان در رسيدن به هدف‌ها يا فعاليت‌هاي مورد علاقه‌شان دچار محدوديت مي‌شوند براي پيش بردن علاقه مندي‌هايشان دروغ مي‌گويند.

آسيب هاي دروغ گفتن در زنان

دروغ گفتن در صورتي كه مصلحتي هم باشد آسيب‌هايي را به دنبال خواهد داشت كه بر روي زندگي فرد اثر مي‌گذارد. از جمله اينكه اعتماد ديگران را از دست مي‌دهند، دوستان و آشنايان فرد دروغگو به سختي به او اعتماد مي‌كنند و در كل تصور بدي از او نزد ديگران باقي مي‌ماند.

همچنين دروغ مي‌تواند به يك عادت و تفريح تبديل شود و زماني كه احتياجي به آن نيست هم از روي عادت دروغ بگوييد. توجه داشته باشيد اگر براي حفظ رابطه‌تان دروغ مي‌گوييد احتمال دارد شما را در مسير بدي قرار داده و درگير رابطه ناسالم كند كه اين حالت تبعات بدي به دنبال خواهد داشت.

حتي گاه دروغگويي مي‌تواند ريشه هاي خيانت را در همسرتان ايجاد كند و او را به سمت روابط خارج از ازدواج‌تان سوق دهد.

تاثيرات دروغ گفتن زنان در زندگي مشترك

دروغ گفتن چه در زنان و چه در مردان به عنوان يك رفتار ناپسند تلقي شده و در زندگي زناشويي پيامدهاي منفي خواهد داشت. در رابطه با دروغ زنان بايد بگوييم كه برخي اوقات تربيت خانوادگي و عادي بودن دروغ در خانواده مي‌تواند سبب اين عادت بد شود.

زماني كه زنان به همسرشان دروغ مي‌گويند پراهميت ترين مسئله در زندگي مشترك‌شان يعني اعتماد را از دست مي‌دهند. عادت به دروغ گفتن باعث مي‌شود شخص بي دليل در موقعيت‌هاي زندگي خود دروغ بگويد و سبب رنجش و از بين رفتن اعتماد همسرش شود.

همچنين دروغگويي مي‌تواند سبب طلاق عاطفي، گفتن دروغ‌هاي بزرگتر، تربيت نادرست فرزندان، بدبيني، از بين رفتن محبوبيت شخص و احترام وي گردد كه هر كدام از آن‌ها تبعات بدي به همراه خواهد داشت.

آيا والدين مسبب دروغ گفتن هاي فرزندانشان هستند؟

آن كامرون پروفسور روانپزشك در اين مورد مي‌گويد: واقعيت ماجرا اين است كه دروغ گفتن به شدت شايع مي‌باشد و پديده‌اي نيست هر چند وقت يك بار گفته شود، به عبارتي ديگر هر فردي روزانه چندين بار دروغ مي‌گويد و چنين اوضاعي تنها به يك علت نيست.

درصد زيادي از دروغ گفتن زنان ريشه در كودكي آن‌ها دارد. هنگامي كه يك كودك عمل اشتباهي انجام مي‌دهد يا وسيله‌اي را سهوا مي‌شكند، ممكن است از ترس والدين خود شروع به دروغ گفتن كند كه اين كار به تدريج تبديل به عادت شده و در برخي مواقع براي فرار از سرزنش والدينش متوسل به دروغ مي‌شود. به همين خاطر بايد با كودكانمان رفتار دوستانه و مناسبي داشته باشيم و آن‌ها را هرگز از بيان واقعيت‌ها نترسانيم تا بتوانند در طول زندگي خود هميشه واقعيت‌ها را بيان كنند.

بنابراين به جاي ايجاد ترس در دختران خود كه منجر به بروز عادت‌هاي مخربي همچون دروغ گفتن مي‌شود، بايد به آن‌ها اعتماد به نفس دهيد تا ضمن كسب عزت نفس لازم، در مواقع مختلف با شجاعت تمام حقيقت را بيان كنند.

پيشنهاداتي براي صادق بودن زنان

براي اينكه بتوانيد صداقت و راستگويي را در خود تقويت كنيد، راهكارهايي وجود دارد كه عبارتند از:

1. با خودتان صادق باشيد

اگر با دروغ گفتن قصد محافظت از خود را داريد بهتر است بدانيد كه با اين كار هيچگونه حفاظتي برايتان صورت نمي‌گيرد. شما با صداقت، اعتماد افراد را به دست مي‌آوريد كه اين خود يك نوع محافظت واقعي مي‌باشد.

2. دروغ گفتن در زنان | قاعده كوچك و بزرگ

دروغ گفتن‌هاي كوچك منجر به دروغ‌هاي بزرگ‌تر خواهد شد. سعي كنيد از دروغ گفتن‌هاي كوچك پرهيز كنيد تا مجبور به گفتن دروغ بزرگ تر نشويد و داشتن صداقت يك عادت هميشگي در شما شود.

3. جلوگيري از دعوا با دروغ روش مناسبي نيست

اگر مي‌خواهيد با دروغ مانع از دعوا شويد بهتر است بدانيد كه هر دروغ، يك قدم فاصله با طرف مقابل ايجاد كرده و در نهايت سبب قطع ارتباط‌تان با او مي‌شود.

4. صادق بودن صرفا به معني نامهرباني نيست

شما مي‌توانيد هم فرد صادقي باشيد و هم مهرباني خود را حفظ كنيد. اين را بدانيد كه يك فرد مهربان دروغگو، محبوب هيچكس نخواهد بود.

5. دروغ گفتن در زنان | ريشه يابي دلايل دروغگويي

اينكه درباره چه موضوعي بيشتر دروغ مي‌گوييد را بيابيد. به عنوان مثال پول خرج كردن؛ با خود بگوييد اگر درباره پول‌هايي كه خرج مي‌كنيد دروغ نگوييد چه اتفاقي رخ مي‌دهد؟ چرا اين موضوع را آنقدر براي خودتان بزرگ مي‌كنيد كه مجبور شويد دروغ بگوييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دروغ گفتن در زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

دروغ گفتن زن به شوهر چه عواقبي دارد؟

از دست رفتن اعتماد و بروز پديده‌هاي مخربي نظير طلاق عاطفي و بدبيني شوهر نسبت به همسر خود از عواقب اين رفتار مخرب مي‌باشد.

آيا امكان ترك عادت دروغ در زنان وجود دارد؟

بله ضمن اينكه با مراجعه به روانشناس راحت تر مي‌توان اين عادت را به طور كامل حذف كرد.

منبع: دروغ گفتن در زنان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/7/25  ] [ ۱۰ ] [ newmiind ] [ ]

دروغ گفتن در زنان شايد از نظر همسرشان خيانت و از نظر خانواده‌شان خارج شدن از چهارچوب اخلاقي باشد. اما آيا مي‌توان دروغگويي خانم‌ها را تنها به اين دو دليل خلاصه كرد؟ در جواب بايد گفت خير، زنان نيز مانند مردان به دلايل مختلفي ممكن است به همسرشان دروغ بگويند، اما اگر اين مساله براي او عادت شده و يا به رابطه‌تان آسيب مي‌زند، بهتر است به دنبال راهي براي تغيير اوضاع باشيد، چرا كه ادامه اين روند عواقب جبران ناپذيري خواهد داشت. در ادامه علت دروغگويي زنان و راه هاي مقابله با آن را توضيح داده‌ايم. اما اگر نگران مساله خيانت هستيد، مقاله خيانت همسر را بخوانيد.

 

منبع : دروغ گفتن در زنان

مفهوم و كاربرد دروغ

دروغ به گفتن عكس حقيقت گفته مي‌شود و در واقع شخص دروغگو چيزي را تعريف مي‌كند كه اصل ماجرا نيست. ممكن است دروغ گفتن علاوه بر كلام و نوشتار در رفتار وي نيز پديد آيد. اصلي ترين كاركرد دروغ، منحرف كردن مخاطب است. بنابراين زماني كه انسان قصد منحرف كردن شخصي را داشته باشد، متوسل به دروغ مي‌شود و فرقي نمي‌كند كه آن دروغ براي فريب طرف مقابل، شوخي و يا از سر مصلحت گفته شده باشد.

بيشتر بخوانيد : نشانه هاي خيانت زنان 

علل دروغ گفتن در زنان

زنان به دلايل متعددي دروغ مي‌گويند كه برخي از آن‌ها عبارتند از:

1. رها شدن از قضاوت ديگران

برخي از زنان سعي دارند با مخفي نگه داشتن بخشي از حقايق گذشته خود و با روي آوري به دروغ گفتن، از واقعيت‌هاي زندگي خود فرار كنند و مورد قضاوت ديگران قرارنگيرند. اين قضاوت از سوي ديگران سبب ترس زنان و شروع به دروغ گفتن در آنان مي‌شود.

2. زنان دوست دارند فرد خوبي به نظر برسند

زنان دوست ندارند كه در نگاه ديگران بد به نظر برسند يا اينكه فكر بدي درمورد آن‌ها شود. به همين جهت برخي از زنان براي خوب نشان دادن شخصيت خود دروغ مي‌گويند تا طرف مقابلشان تصور خوبي از وي داشته باشد.

3. حفظ فاصله با افرادي كه در زندگي آن‌ها دخالت مي‌كنند

برخي از زنان براي حفظ حريم خصوصي خود و اينكه شخصي را به دليل پرسيدن سوالات كنجكاوانه‌اش از خود دور كنند، دروغ مي‌گويند زيرا پاسخ دادن به آن‌ها ناراحتشان مي‌كند. از طرفي هم اگر قصد راست گفتن داشته باشند، ممكن است سوالات ديگري پرسيده شود بنابراين براي ادامه پيدا نكردن سوالات ترجيح مي‎دهند دروغ بگويند.

4. دروغ گفتن در زنان | براي امتحان كردن فرد مقابل

حتمال دارد كه زنان براي امتحان كردن طرف مقابلشان شروع به دروغ گفتن كنند. ممكن است آن‌ها  داستان يا موضوعي را به دروغ براي شما توضيح دهند و منتظر واكنش‌تان شوند. در واقع قصد زنان از اين كار، اين است كه بدانند طرف مقابلشان چقدر او را دوست دارد.

5. نگران نكردن ديگران

زنان افراد احساساتي هستند و از اين جهت ديگران برايشان مهم هستند و اگر بدانند بازگو كردن حقيقت باعث ناراحتي و رنجش طرف مقابلشان مي‌شود، آن را پنهان كرده و شروع به دروغ گفتن مي‌كنند. بنابراين گاهي اوقات و در شرايط سخت براي اينكه طرف مقابلشان نگران نشود دروغ مي‌گويند.

6. حفظ قدرت و نفوذشان بر ديگران

زنان به داشتن قدرت علاقه مند هستند و به همين جهت ممكن است براي رسيدن به قدرت دروغ بگويند. آن‌ها براي اينكه قدرت و نفوذ خودشان را حفظ نمايند دست به دروغ گفتن مي‌زنند.

7. دروغ گفتن در زنان | عدم اعتماد

اصولا خانم‌ها به آساني نمي‌توانند به ديگران اطمينان كنند. به خصوص اگر طرف آن‌ها جنس مخالف باشد براي مخفي نگه داشتن هويت واقعي‌شان دروغ مي‌گويند. زماني كه زنان كاملا به طرف مقابلشان اعتماد كنند ديگر دروغي از آنان نخواهيد شنيد. در واقع با اين كار نمي خواهند طرف مقابلشان در صورت جدايي اطلاعاتي از آن ها داشته باشد.

8. ممانعت از دعوا و مشاجره

برخي زنان براي اينكه مانع از مشاجره و دعواي احتمالي شوند دروغ مي‌گويند. در حقيقت اگر بفهمند گفتن اتفاقي كه رخ داده و بازگو كردن آن منجر به بحث و مشاجره مي‌شود، حقيقت را نگفته و دروغ گفتن را آغاز مي‌كنند.

9. براي انجام فعاليت هاي مورد علاقه

برخي از خانواده‌ها براي دخترانشان ايجاد محدوديت كرده و مانع از انجام كارهايي مي‌شوند كه دلخواه آن‌ها است. از اين رو وقتي دختران و زنان در رسيدن به هدف‌ها يا فعاليت‌هاي مورد علاقه‌شان دچار محدوديت مي‌شوند براي پيش بردن علاقه مندي‌هايشان دروغ مي‌گويند.

بيشتر بخوانيد : روابط فرازناشويي 

آسيب هاي دروغ گفتن در زنان

دروغ گفتن در صورتي كه مصلحتي هم باشد آسيب‌هايي را به دنبال خواهد داشت كه بر روي زندگي فرد اثر مي‌گذارد. از جمله اينكه اعتماد ديگران را از دست مي‌دهند، دوستان و آشنايان فرد دروغگو به سختي به او اعتماد مي‌كنند و در كل تصور بدي از او نزد ديگران باقي مي‌ماند.

همچنين دروغ مي‌تواند به يك عادت و تفريح تبديل شود و زماني كه احتياجي به آن نيست هم از روي عادت دروغ بگوييد. توجه داشته باشيد اگر براي حفظ رابطه‌تان دروغ مي‌گوييد احتمال دارد شما را در مسير بدي قرار داده و درگير رابطه ناسالم كند كه اين حالت تبعات بدي به دنبال خواهد داشت.

حتي گاه دروغگويي مي‌تواند ريشه هاي خيانت را در همسرتان ايجاد كند و او را به سمت روابط خارج از ازدواج‌تان سوق دهد. براي دريافت اهميت مشاوره خيانت و پيشگيري از مشكلات زناشويي كليك كنيد.

 

تاثيرات دروغ گفتن زنان در زندگي مشترك

دروغ گفتن چه در زنان و چه در مردان به عنوان يك رفتار ناپسند تلقي شده و در زندگي زناشويي پيامدهاي منفي خواهد داشت. در رابطه با دروغ زنان بايد بگوييم كه برخي اوقات تربيت خانوادگي و عادي بودن دروغ در خانواده مي‌تواند سبب اين عادت بد شود.

زماني كه زنان به همسرشان دروغ مي‌گويند پراهميت ترين مسئله در زندگي مشترك‌شان يعني اعتماد را از دست مي‌دهند. عادت به دروغ گفتن باعث مي‌شود شخص بي دليل در موقعيت‌هاي زندگي خود دروغ بگويد و سبب رنجش و از بين رفتن اعتماد همسرش شود.

همچنين دروغگويي مي‌تواند سبب طلاق عاطفي، گفتن دروغ‌هاي بزرگتر، تربيت نادرست فرزندان، بدبيني، از بين رفتن محبوبيت شخص و احترام وي گردد كه هر كدام از آن‌ها تبعات بدي به همراه خواهد داشت.

بيشتر بخوانيد : درمان خيانت زناشويي

آيا والدين مسبب دروغ گفتن هاي فرزندانشان هستند؟

آن كامرون پروفسور روانپزشك در اين مورد مي‌گويد: واقعيت ماجرا اين است كه دروغ گفتن به شدت شايع مي‌باشد و پديده‌اي نيست هر چند وقت يك بار گفته شود، به عبارتي ديگر هر فردي روزانه چندين بار دروغ مي‌گويد و چنين اوضاعي تنها به يك علت نيست.

درصد زيادي از دروغ گفتن زنان ريشه در كودكي آن‌ها دارد. هنگامي كه يك كودك عمل اشتباهي انجام مي‌دهد يا وسيله‌اي را سهوا مي‌شكند، ممكن است از ترس والدين خود شروع به دروغ گفتن كند كه اين كار به تدريج تبديل به عادت شده و در برخي مواقع براي فرار از سرزنش والدينش متوسل به دروغ مي‌شود. به همين خاطر بايد با كودكانمان رفتار دوستانه و مناسبي داشته باشيم و آن‌ها را هرگز از بيان واقعيت‌ها نترسانيم تا بتوانند در طول زندگي خود هميشه واقعيت‌ها را بيان كنند.

بنابراين به جاي ايجاد ترس در دختران خود كه منجر به بروز عادت‌هاي مخربي همچون دروغ گفتن مي‌شود، بايد به آن‌ها اعتماد به نفس دهيد تا ضمن كسب عزت نفس لازم، در مواقع مختلف با شجاعت تمام حقيقت را بيان كنند.

بيشتر بخوانيد : انواع خيانت

پيشنهاداتي براي صادق بودن زنان

براي اينكه بتوانيد صداقت و راستگويي را در خود تقويت كنيد، راهكارهايي وجود دارد كه عبارتند از:

1. با خودتان صادق باشيد

اگر با دروغ گفتن قصد محافظت از خود را داريد بهتر است بدانيد كه با اين كار هيچگونه حفاظتي برايتان صورت نمي‌گيرد. شما با صداقت، اعتماد افراد را به دست مي‌آوريد كه اين خود يك نوع محافظت واقعي مي‌باشد.

2. دروغ گفتن در زنان | قاعده كوچك و بزرگ

دروغ گفتن‌هاي كوچك منجر به دروغ‌هاي بزرگ‌تر خواهد شد. سعي كنيد از دروغ گفتن‌هاي كوچك پرهيز كنيد تا مجبور به گفتن دروغ بزرگ تر نشويد و داشتن صداقت يك عادت هميشگي در شما شود.

3. جلوگيري از دعوا با دروغ روش مناسبي نيست

اگر مي‌خواهيد با دروغ مانع از دعوا شويد بهتر است بدانيد كه هر دروغ، يك قدم فاصله با طرف مقابل ايجاد كرده و در نهايت سبب قطع ارتباط‌تان با او مي‌شود.

4. صادق بودن صرفا به معني نامهرباني نيست

شما مي‌توانيد هم فرد صادقي باشيد و هم مهرباني خود را حفظ كنيد. اين را بدانيد كه يك فرد مهربان دروغگو، محبوب هيچكس نخواهد بود.

5. دروغ گفتن در زنان | ريشه يابي دلايل دروغگويي

اينكه درباره چه موضوعي بيشتر دروغ مي‌گوييد را بيابيد. به عنوان مثال پول خرج كردن؛ با خود بگوييد اگر درباره پول‌هايي كه خرج مي‌كنيد دروغ نگوييد چه اتفاقي رخ مي‌دهد؟ چرا اين موضوع را آنقدر براي خودتان بزرگ مي‌كنيد كه مجبور شويد دروغ بگوييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

دروغ گفتن زن به شوهر چه عواقبي دارد؟

از دست رفتن اعتماد و بروز پديده‌هاي مخربي نظير طلاق عاطفي و بدبيني شوهر نسبت به همسر خود از عواقب اين رفتار مخرب مي‌باشد.

آيا امكان ترك عادت دروغ در زنان وجود دارد؟

بله ضمن اينكه با مراجعه به روانشناس راحت تر مي‌توان اين عادت را به طور كامل حذف كرد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : دروغ گفتن در زنان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/16  ] [ ۰۰ ] [ newmiind ] [ ]

آيا مي‌دانيد دروغ گفتن در زنان چه پيامدهايي به همراه دارد؟ زنان به دلايل متعددي همچون ترس از تنبيه شدن، نگران نكردن ديگران، ايجاد يك تصوير مثبت از خود و… دروغ مي‌گويند اما برخي اوقات اين كار تبديل به يك عادت شده و بر زندگي آنان و اطرافيان‌شان تاثيرات منفي مي‌گذارد. به همين دليل ضروري است كه راهي براي درمان اين عادت پيدا كرد. در قدم اول بايد ريشه دروغ گفتن را بيابيد كه اين كار با كمك روانشناس به خوبي صورت مي‌گيرد. در ادامه مقاله به بررسي كامل علل دروغ گفتن در زنان و آسيب‌ها و پيامدهاي آن مي‌پردازيم.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

دروغ گفتن در زنان

چرا زنان بايد دروغ بگويند

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

مفهوم و كاربرد دروغ

دروغ به گفتن عكس حقيقت گفته مي‌شود و در واقع شخص دروغگو چيزي را تعريف مي‌كند كه اصل ماجرا نيست. ممكن است دروغ گفتن علاوه بر كلام و نوشتار در رفتار وي نيز پديد آيد. اصلي ترين كاركرد دروغ، منحرف كردن مخاطب است. بنابراين زماني كه انسان قصد منحرف كردن شخصي را داشته باشد، متوسل به دروغ مي‌شود و فرقي نمي‌كند كه آن دروغ براي فريب طرف مقابل، شوخي و يا از سر مصلحت گفته شده باشد.

 

بيشتر بخوانيد : نشانه هاي خيانت زنان 

 

علل دروغ گفتن در زنان

زنان به دلايل متعددي دروغ مي‌گويند كه برخي از آن‌ها عبارتند از:

1. رها شدن از قضاوت ديگران

برخي از زنان سعي دارند با مخفي نگه داشتن بخشي از حقايق گذشته خود و با روي آوري به دروغ گفتن، از واقعيت‌هاي زندگي خود فرار كنند و مورد قضاوت ديگران قرارنگيرند. اين قضاوت از سوي ديگران سبب ترس زنان و شروع به دروغ گفتن در آنان مي‌شود.

2. زنان دوست دارند فرد خوبي به نظر برسند

زنان دوست ندارند كه در نگاه ديگران بد به نظر برسند يا اينكه فكر بدي درمورد آن‌ها شود. به همين جهت برخي از زنان براي خوب نشان دادن شخصيت خود دروغ مي‌گويند تا طرف مقابلشان تصور خوبي از وي داشته باشد.

3. حفظ فاصله با افرادي كه در زندگي آن‌ها دخالت مي‌كنند

برخي از زنان براي حفظ حريم خصوصي خود و اينكه شخصي را به دليل پرسيدن سوالات كنجكاوانه‌اش از خود دور كنند، دروغ مي‌گويند زيرا پاسخ دادن به آن‌ها ناراحتشان مي‌كند. از طرفي هم اگر قصد راست گفتن داشته باشند، ممكن است سوالات ديگري پرسيده شود بنابراين براي ادامه پيدا نكردن سوالات ترجيح مي‎دهند دروغ بگويند.

4. دروغ گفتن در زنان | براي امتحان كردن فرد مقابل

حتمال دارد كه زنان براي امتحان كردن طرف مقابلشان شروع به دروغ گفتن كنند. ممكن است آن‌ها  داستان يا موضوعي را به دروغ براي شما توضيح دهند و منتظر واكنش‌تان شوند. در واقع قصد زنان از اين كار، اين است كه بدانند طرف مقابلشان چقدر او را دوست دارد.

5. نگران نكردن ديگران

زنان افراد احساساتي هستند و از اين جهت ديگران برايشان مهم هستند و اگر بدانند بازگو كردن حقيقت باعث ناراحتي و رنجش طرف مقابلشان مي‌شود، آن را پنهان كرده و شروع به دروغ گفتن مي‌كنند. بنابراين گاهي اوقات و در شرايط سخت براي اينكه طرف مقابلشان نگران نشود دروغ مي‌گويند.

6. حفظ قدرت و نفوذشان بر ديگران

زنان به داشتن قدرت علاقه مند هستند و به همين جهت ممكن است براي رسيدن به قدرت دروغ بگويند. آن‌ها براي اينكه قدرت و نفوذ خودشان را حفظ نمايند دست به دروغ گفتن مي‌زنند.

7. دروغ گفتن در زنان | عدم اعتماد

اصولا خانم‌ها به آساني نمي‌توانند به ديگران اطمينان كنند. به خصوص اگر طرف آن‌ها جنس مخالف باشد براي مخفي نگه داشتن هويت واقعي‌شان دروغ مي‌گويند. زماني كه زنان كاملا به طرف مقابلشان اعتماد كنند ديگر دروغي از آنان نخواهيد شنيد. در واقع با اين كار نمي خواهند طرف مقابلشان در صورت جدايي اطلاعاتي از آن ها داشته باشد.

8. ممانعت از دعوا و مشاجره

برخي زنان براي اينكه مانع از مشاجره و دعواي احتمالي شوند دروغ مي‌گويند. در حقيقت اگر بفهمند گفتن اتفاقي كه رخ داده و بازگو كردن آن منجر به بحث و مشاجره مي‌شود، حقيقت را نگفته و دروغ گفتن را آغاز مي‌كنند.

9. براي انجام فعاليت هاي مورد علاقه

برخي از خانواده‌ها براي دخترانشان ايجاد محدوديت كرده و مانع از انجام كارهايي مي‌شوند كه دلخواه آن‌ها است. از اين رو وقتي دختران و زنان در رسيدن به هدف‌ها يا فعاليت‌هاي مورد علاقه‌شان دچار محدوديت مي‌شوند براي پيش بردن علاقه مندي‌هايشان دروغ مي‌گويند.

 

بيشتر بخوانيد : روابط فرازناشويي 

 

آسيب هاي دروغ گفتن در زنان

دروغ گفتن در صورتي كه مصلحتي هم باشد آسيب‌هايي را به دنبال خواهد داشت كه بر روي زندگي فرد اثر مي‌گذارد. از جمله اينكه اعتماد ديگران را از دست مي‌دهند، دوستان و آشنايان فرد دروغگو به سختي به او اعتماد مي‌كنند و در كل تصور بدي از او نزد ديگران باقي مي‌ماند.

همچنين دروغ مي‌تواند به يك عادت و تفريح تبديل شود و زماني كه احتياجي به آن نيست هم از روي عادت دروغ بگوييد. توجه داشته باشيد اگر براي حفظ رابطه‌تان دروغ مي‌گوييد احتمال دارد شما را در مسير بدي قرار داده و درگير رابطه ناسالم كند كه اين حالت تبعات بدي به دنبال خواهد داشت.

حتي گاه دروغگويي مي‌تواند ريشه هاي خيانت را در همسرتان ايجاد كند و او را به سمت روابط خارج از ازدواج‌تان سوق دهد. براي دريافت اهميت مشاوره خيانت و پيشگيري از مشكلات زناشويي كليك كنيد.

 

تاثيرات دروغ گفتن زنان در زندگي مشترك

دروغ گفتن چه در زنان و چه در مردان به عنوان يك رفتار ناپسند تلقي شده و در زندگي زناشويي پيامدهاي منفي خواهد داشت. در رابطه با دروغ زنان بايد بگوييم كه برخي اوقات تربيت خانوادگي و عادي بودن دروغ در خانواده مي‌تواند سبب اين عادت بد شود.

زماني كه زنان به همسرشان دروغ مي‌گويند پراهميت ترين مسئله در زندگي مشترك‌شان يعني اعتماد را از دست مي‌دهند. عادت به دروغ گفتن باعث مي‌شود شخص بي دليل در موقعيت‌هاي زندگي خود دروغ بگويد و سبب رنجش و از بين رفتن اعتماد همسرش شود.

همچنين دروغگويي مي‌تواند سبب طلاق عاطفي، گفتن دروغ‌هاي بزرگتر، تربيت نادرست فرزندان، بدبيني، از بين رفتن محبوبيت شخص و احترام وي گردد كه هر كدام از آن‌ها تبعات بدي به همراه خواهد داشت.

 

آيا والدين مسبب دروغ گفتن هاي فرزندانشان هستند؟

آن كامرون پروفسور روانپزشك در اين مورد مي‌گويد: واقعيت ماجرا اين است كه دروغ گفتن به شدت شايع مي‌باشد و پديده‌اي نيست هر چند وقت يك بار گفته شود، به عبارتي ديگر هر فردي روزانه چندين بار دروغ مي‌گويد و چنين اوضاعي تنها به يك علت نيست.

درصد زيادي از دروغ گفتن زنان ريشه در كودكي آن‌ها دارد. هنگامي كه يك كودك عمل اشتباهي انجام مي‌دهد يا وسيله‌اي را سهوا مي‌شكند، ممكن است از ترس والدين خود شروع به دروغ گفتن كند كه اين كار به تدريج تبديل به عادت شده و در برخي مواقع براي فرار از سرزنش والدينش متوسل به دروغ مي‌شود. به همين خاطر بايد با كودكانمان رفتار دوستانه و مناسبي داشته باشيم و آن‌ها را هرگز از بيان واقعيت‌ها نترسانيم تا بتوانند در طول زندگي خود هميشه واقعيت‌ها را بيان كنند.

بنابراين به جاي ايجاد ترس در دختران خود كه منجر به بروز عادت‌هاي مخربي همچون دروغ گفتن مي‌شود، بايد به آن‌ها اعتماد به نفس دهيد تا ضمن كسب عزت نفس لازم، در مواقع مختلف با شجاعت تمام حقيقت را بيان كنند.

 

پيشنهاداتي براي صادق بودن زنان

براي اينكه بتوانيد صداقت و راستگويي را در خود تقويت كنيد، راهكارهايي وجود دارد كه عبارتند از:

1. با خودتان صادق باشيد

اگر با دروغ گفتن قصد محافظت از خود را داريد بهتر است بدانيد كه با اين كار هيچگونه حفاظتي برايتان صورت نمي‌گيرد. شما با صداقت، اعتماد افراد را به دست مي‌آوريد كه اين خود يك نوع محافظت واقعي مي‌باشد.

2. دروغ گفتن در زنان | قاعده كوچك و بزرگ

دروغ گفتن‌هاي كوچك منجر به دروغ‌هاي بزرگ‌تر خواهد شد. سعي كنيد از دروغ گفتن‌هاي كوچك پرهيز كنيد تا مجبور به گفتن دروغ بزرگ تر نشويد و داشتن صداقت يك عادت هميشگي در شما شود.

3. جلوگيري از دعوا با دروغ روش مناسبي نيست

اگر مي‌خواهيد با دروغ مانع از دعوا شويد بهتر است بدانيد كه هر دروغ، يك قدم فاصله با طرف مقابل ايجاد كرده و در نهايت سبب قطع ارتباط‌تان با او مي‌شود.

4. صادق بودن صرفا به معني نامهرباني نيست

شما مي‌توانيد هم فرد صادقي باشيد و هم مهرباني خود را حفظ كنيد. اين را بدانيد كه يك فرد مهربان دروغگو، محبوب هيچكس نخواهد بود.

5. دروغ گفتن در زنان | ريشه يابي دلايل دروغگويي

اينكه درباره چه موضوعي بيشتر دروغ مي‌گوييد را بيابيد. به عنوان مثال پول خرج كردن؛ با خود بگوييد اگر درباره پول‌هايي كه خرج مي‌كنيد دروغ نگوييد چه اتفاقي رخ مي‌دهد؟ چرا اين موضوع را آنقدر براي خودتان بزرگ مي‌كنيد كه مجبور شويد دروغ بگوييد.

 

سوالات متداول

_دروغ گفتن زن به شوهر چه عواقبي دارد؟

از دست رفتن اعتماد و بروز پديده‌هاي مخربي نظير طلاق عاطفي و بدبيني شوهر نسبت به همسر خود از عواقب اين رفتار مخرب مي‌باشد.

_آيا امكان ترك عادت دروغ در زنان وجود دارد؟

بله ضمن اينكه با مراجعه به روانشناس راحت تر مي‌توان اين عادت را به طور كامل حذف كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه دروغ گفتن زنان مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

منبع :‌ دروغ گفتن در زنان

امتیاز:
بازدید: 30
برچسب:
:
[ 1399/7/22  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 6
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب